Добры дзень!
А хто з якой перыядычнасцю змазвае вал у нашай касе?
Ці ёсць увогуле у гэтым нейкі сэнс, маючы 50-60 мотагадзін у год?
Добры дзень!
А хто з якой перыядычнасцю змазвае вал у нашай касе?
Ці ёсць увогуле у гэтым нейкі сэнс, маючы 50-60 мотагадзін у год?
AutVit, вал цi радуктар?
Вал як мне здаецца змазаны на весь срок дзейнасцi.
Радуктар змазваю раз за сезон перад началам пакосу.
KT3102EM, менавіта вал у штанзе ) Засталася звычка з былых трымераў. А тут толькі рэдуктар можна, пачалася ломка)
Першыя ўражанні.
Касіў 30 сотак за дзень запар з дзевяці раніцы да сямі вечара - трэба было шмат круціцца сярод дрэў, кустоў і г.д. Перапынкі рабіў як між бакамі, так і больш за гадзіну. Вышыня травы ад 5 см да вышэй за пояс.
Масла купляў сіняе, Хускварна (што тут раілі на папярэдніх старонках), галава 46-2 са стандартнай лескай (2,4 мм).
Заводзілася амаль беспраблемна (халодны старт - з 3, 4 раза), гарачы - рэдка, але часамі глохла з першага разу. З другога, трэцяга - нармальна.
Галава 46-2 - асобны боль. Пры вышыні травы вышэй чым 30-40 см і пры рэшце 30% лескі на катушцы пачынае плавіцца і рвацца. Пры яшчэ меншай рэшце плавіцца нават на элементарнай траве. У выніку высокую траву касіў стандартным нажом (што нават і лепей, добра класці ў пракосы).
Вынік: апарат вельмі класны, не параўнаць з магутнымі кітайскімі. Засталося з дзесяці літраў паліва дзесьці 3-3,5.
Антывібра сістэма вельмі класная рэч, рукі не балелі, не гудзелі зусім. Як пісалі вышэй, косіш і атрымоўваеш задавальнне. Вядома, што цяжкаватая. Галава: ёсць аранжавая леска 2,7, але хутчэй за ўсё буду спрабаваць леску CF
KT3102EM, на Ютубе шмат іншых меркаванняў. Ды і Штылеўская масла рэдкае, нічога яно там не выцісне)Проста шмат хто літол ды салідол закідвае ў рэдуктар
Дадам да водгуку:
лёска - гэта нешта жахлівае. Аранжаваная 2,7 лёска Штыль рвалася і запякалася да невыноснасці. 10-15 хвілін і ўсё. Трэба разбіраць катушку і раскалупваць месіва.
Буду набываць чорную квадратную 3,3 хіба.
AutVit, 3.3 может не потянуть 350-й.
Я решил проблему запекания случайно. Что только мне не советовали, ничего не помогало. Купил на пробу леску 3мм квадратную (круглая тоже спекалась) Хускварна. Она визуально мне кажется даже толще чем штилевская 3.3.Леска классная. Сколько косим, ещё ни разу не спекалась.
скажите а кто нибудь снимает на ней нож? шпуля огромная - коса ревет а эти кончики лески по 5 см...снял защиту с ножом - выпустил лески побольше - производительность выросла в разы - мотор работает на слух гораздо ровнее и тише
подошел к ребятам с зеленстроя -все работают без ножа и с поднятой защитой
2230391, я кошу без защиты всегда,ставлю только в городе.Отсекатель(нож как вы его называете) даже не помню где валяется.В принципе вы сами и ответили на свой вопрос.
я прочитал все обсуждение - и нигде вроде не увидел что косят без ножа...у всех машина зверь ..бла бла бла..и ни слова что со своей огромной шпулей стоит безумный рев двигателя и низкая производительность
офлайн
KORUX.JENIE
Senior Member
|
|
681 |
10 лет на сайте Город:
|
2230391:я прочитал все обсуждение - и нигде вроде не увидел что косят без ножа...у всех машина зверь ..бла бла бла..и ни слова что со своей огромной шпулей стоит безумный рев двигателя и низкая производительность
меняйте на фс 450
офлайн
KORUX.JENIE
Senior Member
|
|
681 |
10 лет на сайте Город:
|
2230391:а смысл
так тоже надо снимать нож
Я имел в виду если мощности мало берите 450 модель . а вы пра што?)
2230391:я прочитал все обсуждение - и нигде вроде не увидел что косят без ножа...у всех машина зверь ..бла бла бла..и ни слова что со своей огромной шпулей стоит безумный рев двигателя и низкая производительность
что конкретно вас не устраивает ?