Может кто-нибудь пишет для истории? Купил бы или поменялся на другие интересные записи передач и фильмов.
Может кто-нибудь пишет для истории? Купил бы или поменялся на другие интересные записи передач и фильмов.
Если надо выступление 31 декабря 2008 года (последнее) - то я случайно записал вместо НТВ - Лад. Там есть.
APM , паважаны, юц'юб - гэта свалка матэрыялу у кепскай якасьці, мне патрэбна лепшая якасьць і ўнармаванасьць.
Паважаныя анлайнераўцы, калі вы ведаеце такога чалавека, які б займаўся запісам выступленьняў прэзідэнта і Панарамы,
калі ласка адпішыцеся ў асабістыя паведамленьні. Можа таксама хто мае дачыненьне да архіваў у тэлевізіі.
Мой знакомый уже долгое время учится и работает в Чехии. Бывает здесь редко и всегда увозит с собой записи КВН и Панорамы. Говорит, что там у них собирается куча народу (все наши) и под пиво просматривают эти диски. Удовольствие, вроде, неплохое.
topor6699 , я канешне разумею, што ваш знаёмы ўвозіць у Чэхію запісы Панарамы, але дзе ён іх бярэ, вось у чым пытаньне? Можа падкажыце?
chih-pich, с телевизора через тв тюнер записывает. По-моему, никаких проблем с этим не должно быть.
Ну ясна....... я щжо таксама пишу праз тюнэр, але ж патрыбны і старэйшыя запісы Панарамы і прэзідэнта - 1996 - 2008 гадоў
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|
|
532 |
16 лет на сайте Город:
|
Ну вось з'явіўся яшчэ адзін жадаючы, а прапановаў вельмі мала, калі ўжо не казаць, што зусім няма...
Хлопцы дзе вы?