=BY=SERG:
Ущемляют вас - жалуйтесь в прокуратуру. Если не жаловались, либо вас не ущемляют на самом деле, либо вам лень или страшно писать жалобу.
я вам здаецца казаў пра чынуш - мы тут не скардзімся, а абменьваемся думкамі. Калі вам з намі не цікава, я вас не трымаю тут, можаце не сідзець тут з намі...
=BY=SERG:
- вот вам еще ошибка, говорящая о том, что язык вам не родной. Кажаце - так будет правильно. Посмотрите про белорусские глаголы и их наклонения http://pandia.ru/text/78/250/4502-6.php
за спасылку дзякуй, але я так разумею, што вы з чінушамі даказаць не змаглі нічога, цяпер жадаеце паразмаўляць наконт роднай мовы і што гэта такое? Я ўжо пісаў што такое родная мова. А то, што вы мне падкрэсьліваеце - гэта граматнасьць з-за малога ўжываньня, малой практыцы. Калі паслухаць такіх агітатараў то любы ня граматны чалавек не мае роднай мовы?
Вы лічыце вашы спробы схаваць праблему, і зрабіць выгляд што яе няма - ня бачныя?
Добавлено спустя 12 минут 31 секунда
Bafus:
qwerty_123:
Bafus, нацыяналізм - любоў да радзімы і культуры.
А вы много у нас видите родной культуры? Я только вижу процветание религиозного культа, только не понимаю каким боком еврейская мифология до белорусской культуры. Любовь до родины, патриотизм это вообще отдельная тема, которую не хочется трогать, наговорю лишнего. И ваши слова правильные в теории, а на практике от национализма до нацизма один шаг. Сначала культивируются идеи национализма, а затем хозяин говорит фас и вы нацист.
Па першае вы самі такую лухту прыдумалі пра нацыстаў з-за роўных правоў у краіне з дзьвюма мовамі, ці ў вас ёсьць якія то гістарычныя прыклады? Давайце паглядзім на існуючую сытуацыю - у краіне адна мова амаль што абрынула другую, людзі размаўляючыя на адной мове лічаць іншых людзьмі іншага гатунку, трасяначнікамі і калгасьнікамі, людзьмі з вёскі. І гэтая "эліта" супраць прызнаньня роўных правоў з вясковымі. Я так разважаю вы пра гэты нацызм, які існуе зараз кажаце? Можна пытаньне - а хто ў вас тады гаспадар, які можа даць загад фас, раз вы пра яго так упэўнена кажаце?