Терех:
Скажите, ну просто любопытно, а сколько Вам лет? Этот спор в такой театр абсурда превратился, что я не могу понять, то ли тролите, то ли и правда все не очень хорошо с работой сознания.
вы за фрезуру клапаціцеся лепш, а не за другіх вечны паркун на траўніку
Какая польская? Какой английский? У нас население русскоязычное!!!
У вас гэта дзе? Я яшчэ раз кажу - польская будзе вельмі добрап дял зносін з Польшчай, і гэтаму будуць рады беларускія палякі. Ангельская - мова міжнародных зносін і тэхнічная мова. Вы цяжка разумееце, ці ў вас сьвет рушыцца перад вачыма, можа ў вас цяжкасьць з успрыманьнем?
Для того что бы язык поменять на какой то территории надо или десятилетия целенаправленной политики (что и было сделано), или устроить геноцид и новое население завести, с нужным языком. Вы предлагаете убить всех белорусов, а сюда англичан завезти?
напэщна так, вельми цяжка даходзіць да людзей, зацыкленых на рускай мове. Пачаць палітыку можна хоць заўтра, і праз лет дзесяць - дваццаць мы будзем мець зусім іншае пакаленне, ведаючае не толькі рускую мову, але і ангельскую, мець добрыя суседзкія адносіны з Польшчай
Каким образом Вы хотите поменять язык на котором говорит население (русский) на английский?
не зьмяніць, а дадаць. Не трэба хлусіць. А як - step by step